ساعت کاری سازمان مرکزی و واحدها دانشگاهی در لیالی قدر

🔵بر اساس اعلام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی به منظور توفیق بیشتر و شب زنده داری همکاران در  شب‌های قدر، ساعت کاری سازمان مرکزی و واحدها دانشگاهی روزهای پنجشنبه و دوشنبه یکم و پنجم اردیبهشت ماه مصادف با (۱۹ و ۲۳ ماه رمضان... ادامه »
تاریخ: 01 اردیبهشت 1401 09:06    گروه: اطلاعیه ها     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)
قابل توجه دانشجویان گرامی (سرویس ایاب و ذهاب)

پیرو هماهنگیهای انجام شده با سازمان حمل و نقل پردیس، مقررگردید اتوبوسهای حمل و نقل عمومی از ایستگاه نوبنیاد و فرهنگسرا در ساعات ۷ و ۷/۳۰ دقیقه صبح به سمت پردیس در ایستگاه پل دانشگاه (فروردین جنوبی) توقف نمایند. همچنین در ساعات ۱۳ و ۱۸/۱۵ به سمت ایست... ادامه »
تاریخ: 28 فروردین 1401 15:54    گروه: اطلاعیه ها     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)
دستور العمل نحوه برگزاری کلاس ها به صورت حضوری (دانشجویان)

با عرض  تبریک آغاز سال جدید و آرزوی توفیق روز افزون در این سال و سالهای پیش رو، به اطلاع کلیه دانشجویان محترم میرساند، با توجه به ابلاغ رسمی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به شماره ۵//ص به تاریخ ۰۸/ ۰۱/ ۱۴۰۱ کلیه کلاسهای درسی (به جز موارد قید ... ادامه »
تاریخ: 11 فروردین 1401 09:10    گروه: اطلاعیه ها     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)
برگزاری کلاسها از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ به صورت حضوری

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند حسب دستور ریاست محترم استان، کلیه کلاسها در تمامی واحدهای استان تهران از ۱۴ فروردین به صورت حضوری برگزار می گردد.
تاریخ: 06 فروردین 1401 22:06    گروه: اطلاعیه ها     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)
ثبت مشخصات جهت  استفاده از خوابگاه دانشجویی

ثبت مشخصات جهت استفاده از خوابگاه دانشجویی

دانشجویان علاقه مند به استفاده از تسهیلات خوابگاه دانشجویی از طریق لینک نسبت به ثبت اطلاعات اقدام نمایند.
تاریخ: 03 فروردین 1401 19:26    گروه: اطلاعیه ها     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)
تاریخ: 12 اسفند 1400 22:22    گروه: اطلاعیه ها     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)
برگزاری آزمون دکتری تخصصی در واحد پردیس

به گزارش اداره روابط عمومی واحد پردیس امتحان آزمون ورودی دکتری تخصصی سال 1401 در روز جمعه 6 اسفند در واحد پردیس برگزار می گردد.
تاریخ: 02 اسفند 1400 22:20    گروه: اطلاعیه ها     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)
اردوی راهیان نور

دعوت‌نامه‌ای از سوی شهیدان آمده است. ‼️بعضی می‌گویند «همت» است و عده‌ای می‌گویند «قسمت»؛ اما نه، به راستی «دعوت» است.💌 دعوت شده‌ایم که معنای زندگی را بفهمیم. 📣 دعوت شده ایم... ادامه »
تاریخ: 30 بهمن 1400 12:11    گروه: اطلاعیه ها     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)