اخبار نهاد

مراسم گرامی داشت یوم الله ۹ دی ماه با حضور ریاست محترم واحد

مراسم گرامی داشت یوم الله ۹ دی ماه با حضور ریاست محترم واحد و کارکنان و سخنرانی حجه الاسلام خانی مسوول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در نماز خانه واحد پردیس برگزار گردید. در این مراسم حجه الاسلام والمسلمین حسین خانی به ترسیم شرایط فتنه و بازخوانی اتف... ادامه »
تاریخ: 09 دی 1398 14:54    گروه: اخبار نهاد     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)
گزارش دیدار مسئولین دانشگاه با امام جمعه شهرستان پردیس

همزمان با شروع  سال جدید تحصیلی جدید ریاست و معاونان دانشگاه با حضرت حجت الاسلام و المسلمین توسلی دیدار و در مورد مسائل آموزشی و  فرهنگی  گفتگو کردند . دکتر عباسپور ریاست واحد  در این دیدارضمن معارفه معارفه مسئول دفتر نهاد به گزار... ادامه »
تاریخ: 23 مهر 1398 09:06    گروه: اخبار دانشگاه, اخبار نهاد     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)
برپایی موکب و ایستگاه صلواتی به مناسبت ماه صفر و اربعین حسینی

باسمه تعالی برپایی موکب و ایستگاه صلواتی به مناسبت ماه صفر و اربعین حسینی موکب عزاداری و نمایشگاه هنرهای تجسمی از واقعه عاشورا در محوطه دانشگاه برگزار و با پخش مداحی ، چای و خرما از دانشگاهیان پذیرایی شد .
تاریخ: 23 مهر 1398 09:00    گروه: اخبار دانشگاه, اخبار نهاد     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)
مراسم بدرقه زائرین پیاده روی اربعین حسینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس

اين مراسم با حضور رياست واحد و معاونين و جمعي از كاركنان و دانشچويان در نماز خانه واحد پرديس برگزار شد. در اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين حسين خاني معاونت محترم نهاد نمايندگي مقام معظ رهبري در دانشگاه به بيان اهميت زيارت اربعين در فرهنگ روايي پرداخ... ادامه »
تاریخ: 17 مهر 1398 14:43    گروه: اخبار دانشگاه, اخبار نهاد     نویسنده: مهندس آریانا    نظرات (0)