تاریخ: 27 دی 1400 10:53 نظرات: 0 بازدید: 438 مرتبه
نشست دانشگاه و شهرداری خسروآباد جاجرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس یکشنبه ۲۶ /۱۰/ ۱۴۰۰ جلسه ای با حضور شهردار محترم خسروآباد جاجرود مهندس نورانی  در دانشگاه برگزار شد. در این جلسه ریاست، معاونین و تنی چند از اساتید معماری و شهرسازي  دانشگاه حضور داشتند.در ابتداي جلسه دکتر افشاری، رئیس واحد در خصوص رسالت دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس بعنوان اولین واحد فناور، نوآور و کارآفرین در کشور و لزوم همکاری با ارگانهای مختلف در راستای تحقق این رسالت صحبت کردند. سپس شهردار خسرو آباد جاجرود تاکید کردند برنامه ریزی برای باز طراحی و بهسازی شهر  با نگاه علمی به مسائل شهری، انجام طرح های مطالعاتی در خصوص ملزومات طراحی شهری و برگزاری دوره های آموزشی منظم ضمن خدمت برای کارکنان شهرداری همگی نیازمند ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه است و برگزاری این جلسه نخستین گام در راستای به سرانجام رساندن این مهم می باشد.

• نشست دانشگاه و شهرداری خسروآباد جاجرود