دوشنبه 17 مرداد 1401

تاریخ: 29 شهریور 1400 08:24 نظرات: 0 بازدید: 1104 مرتبه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس، حسین عباسپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس در مراسم تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید بسیج دانشجویی این دانشگاه عنوان کرد: دانشجویان بسیجی پیش‌قراولان و پرچمداران همه امور دانشگاه هستند.

مراسم تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس با حضور جانشین نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج و معاون فرهنگی دانشجویی این دانشگاه در سالن شورای واحد دانشگاهی پردیس برگزار شد.

در این مراسم امیرحسین ملجاء به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس معرفی و از افشین ترکاشوند مسئول سابق بسیج قدردانی شد.

• مراسم تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس