دوشنبه 17 مرداد 1401

آرشیو سال 1392

استقبال از آیین درختکاری در واحد پردیس

پانزدهم اسفند روزدرختکاری نامیده شده است، تا با نشاندن نهال های سبز، قدمی دربزرگداشت طبیعت  و حفظ منابع طبیعی برداشته شود. فرهنگی کهن در این مرزوبوم که متاسفانه با گسترش بی رویه شهرها کم رنگ گردیده است. واحد پردیس که مزین به نام ((پردیس)) به مع... ادامه »
تاریخ: 17 اسفند 1392 13:22    گروه: اخبار دانشگاه     نویسنده:     نظرات (0)
نظام مقدس جمهوری اسلامی،  حضرت  امام خمینی (ره)

نظام مقدس جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)

کارکنان، اساتید و دانشجویان  دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس،  همگام با سایر دانشگاهیان سراسر کشور با حضور در مرقد مطهر امام خمینی (ره) با آرمان های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی  تجدید میثاق کردند. به گزارش روابط عمومی واحدپردیس، در ای... ادامه »
تاریخ: 20 بهمن 1392 13:50    گروه: اخبار دانشگاه     نویسنده:     نظرات (0)
با حکم ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی جناب آقای دکتر حمید میرزاده؛

سرکار خانم دکتر فرح حبیب به عنوان اولین بانوی فرهیخته به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس منصوب گردید. به گزارش روابط عمومی واحد پردیس، دکتر حبیب  در مراسم معارفه خود با تشکر از حسن اعتماد دکتر میرزاده ریاست عالیه دانشگاه... ادامه »
تاریخ: 10 دی 1392 12:54    گروه: اخبار دانشگاه     نویسنده:     نظرات (0)