تاریخ: 22 اردیبهشت 1401 22:00 نظرات: 0 بازدید: 128 مرتبه
برگزاری رویداد "هکرهای دوست داشتنی" در واحد علوم و فناوری پردیس

دبیر برگزاری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ در خصوص رویداد هکرهای دوست‌داشتنی مطرح کرد: این رویداد روز آخر نمایشگاه در سالن دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری پردیس برگزار می‌شود. موضوع رویداد هکرهای دوست‌داشتنی امنیت سایبری است و با توجه به شرایط کشور، حمله‌های هکری و چالش‌های امنیت سایبری که در کشور وجود دارد، برگزار می‌شود. این رویداد می‌تواند در روند توسعه دولت الکترونیک نیز مفید واقع شود.

یازدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس از ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت در پارک فناوری پردیس و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه بستری برای گردهمایی کارآفرینان و صاحب‌نظران حوزه‌های گوناگون فناوری است که فرصت مناسبی را برای هم‌افزایی حاصل از این شبکه‌سازی فراهم می‌کند.

اینوتکس امسال از کشورهای روسیه، هند، مالزی، قرقیزستان و اندونزی مخاطب دارد و بیش از ۴۰۰ شرکت در فضای نمایشگاهی به مساحت ۵ هزار متر، محصولاتشان را به نمایش می‌گذارند و شرکت‌های بزرگی هم در این دوره حضور دارند.

• برگزاری رویداد "هکرهای دوست داشتنی" در واحد علوم و فناوری پردیس