تاریخ: 21 اردیبهشت 1401 23:28 نظرات: 0 بازدید: 91 مرتبه
رجبلو در پردیس ویکند اینوتکس: معلولیت نباید مانع کارآفرینی شود

کارآفرین و بنیانگذار یک استارت‌آپ فعال در حوزه توانمندسازی معلولان گفت: معلولیت هیچگاه نتوانسته مانع از پیشروی من در مسیر کارآفرینی شود.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و فناوری پردیس، رویداد نقش تکنولوژی در کسب و کارهای آینده با عنوان پردیس ویکند در دومین روز نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ با حضور وحید رجبلو، کارآفرین معلول و بنیانگذار یک استارتاپ فعال در توانمندسازی، رضا کلانتری نژاد مدیرعامل و رئیس یکی از کارخانه‌های نوآوری و حامد افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری در سالن همایش های واحد برگزار شد. این رویداد فناورانه میزبان دانشجویان، اساتید و دانش آموزان علاقمند بود.

رجب‌لو با بیان تجربیات خود در مسیر کارآفرینی و موفقیت، گفت: داشتن انگیزه، هدف و شوق رسیدن به آنها بزرگترین عامل طی مسیر مشقت بار کارآفرینی برای افراد دارای معلولیت به شمار می‌رود.

وی افزود:معلولیت هیچگاه نتوانسته من را از این مسیر بازدارد. از تمامی جوانان و علاقمندان می‌خواهم برای داشتن زندگی موفق، گام‌های خود در این راه مقدس را محکم‌تر از قبل بردارند.

در ادامه این رویداد افشاری رئیس دانشگاه علوم و فناوری پردیس مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی تاسیس دانشگاه ویژه افراد توانخواه و معلول را دارد. دانشگاه آزاد اسلامی و به ویژه واحد علوم و فناوری همواره آماده پذیرش و استقبال از طرح های فناورانه است و از افراد علاقمند در این حوزه حمایت می‌کند.

کلانتری‌نژاد مدیر عامل کارخانه نوآوری هم آوا ادامه داد: راه پیشرفت و موفقیت تنها گزینه پیش روی کارآفرینان و سربازان جبهه فناوری و نوآوری کشور است و تلاش بی وقفه و درس گرفتن از افراد موفقی مانند وحید رجبلو مسیر پیش روی جوانان است.

انتهای پیام

• رجبلو در پردیس ویکند اینوتکس: معلولیت نباید مانع کارآفرینی شود