تاریخ: 08 اردیبهشت 1401 07:44 نظرات: 0 بازدید: 121 مرتبه
روز قدس روز بیداری ملت های آزاده دنیا علیه رژیم صهیونیستی گرامی باد

بسم الله الرحمن الرحیم

پيامبر اکرم صلی الله عليه و آله : مَن اَصبَحَ لا يَهتَمُّ بِاُمورِ المُسلِمينَ فَلَيسَ مَنهُم وَ مَن سَمِعَ رَجُلاً يُنادى يا لَلمُسلِمينَ فَلَم يُجِبهُ فَلَيسَ بِمُسلِمٍ.
هر كس صبح كند و به امور مسلمانان همّت نورزد، از آنان نيست و هر كس فرياد كمك خواهى كسى را بشنود و به كمكش نشتابد، مسلمان نيست.

روز قدس، یادگار بنیانگذار و رهبر عظیم الشأن انقلاب و عرصه نمایش قدرت امت اسلامی در حمایت از مظلومان عالم به ویژه فلسطین مظلوم و اعلام برائت از جبهه استکبار و در رأس آن رژیم صهیونیستی است. روزی که ندای توحید، تحقق بخش قدرت جدید در صحنه معادلات امروزی جهان است.
بیش از نیم قرن است که تجاوزهای رژیم اسرائیل به شکلی سازمان یافته، در مقابل سکوت نهادهای بین‌المللی به قدس شریف انجام می‌شود. اسرائیل نماد یک رژیم جعلی است که بر بستر نظام های سرمایه داری و استعماری جهان استکبار شکل گرفته است.
ما دانشگاهیان در کنار ملت شریف ایران به عنوان پرچمداران محور مقاومت انزجار خود را از تجاوز گری، جنایات و خوی نژاد پرستانه رژیم صهیونیستی اعلام می داریم. سرنوشت فلسطین باید توسط ساکنان اصلی آن تعیین شود نه مهاجران و غاصبان صهیونیست. وجدان تمام حق طلبان و آزادی خواهان جهان را به تظلم خواهی از مظلومان فلسطین بخصوص زنان و کودکان بی گناه فرا می خوانیم و  از تمامی اقشار به ویژه اساتید دانشگاه و دانشجویان و فعالان عرصه علم و دانش دعوت می کنیم تا با حضور پر شور در راهپیمایی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که به فرمان حضرت امام خمینی (ره) روز قدس نامیده شده است اعتراض خود را اعلام نمایند تا حداقل وظیفه انسانی خود را در قبال دفاع از مظلوم و دفاع از حیثیت قدس شریف نشان دهند.
امروز در پس پرده بحران های منطقه ای و جهانی، قدس شریف همچنان مسئله اول جهان اسلام بوده و خواهد بود چراکه خون مظلوم و مَرکَب شهادت همواره بیدار گر است.
اساتید، دانشجویان، کارکنان و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری پردیس ضمن محکومیت هر گونه جنایت علیه ملّت های مظلوم منطقه، ضمن همراهی و همدردی با مردم مظلوم فلسطین، هر اقدامی را جهت کمک به آزادی قدس شریف در عرصه های گوناگون علمی و حقوقی با مشارکت و همکاری جامعه دانشگاهی در اولویت فعالیتهای خویش قرار خواهد داد و از هیچ کوششی در این مسیر دریغ نخواهد کرد .

هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری

• روز قدس روز بیداری ملت های آزاده دنیا علیه رژیم صهیونیستی گرامی باد