تاریخ: 11 فروردین 1401 09:10 نظرات: 0 بازدید: 461 مرتبه
دستور العمل نحوه برگزاری کلاس ها به صورت حضوری (دانشجویان)

با عرض  تبریک آغاز سال جدید و آرزوی توفیق روز افزون در این سال و سالهای پیش رو، به اطلاع کلیه دانشجویان محترم میرساند، با توجه به ابلاغ رسمی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به شماره ۵//ص به تاریخ ۰۸/ ۰۱/ ۱۴۰۱ کلیه کلاسهای درسی (به جز موارد قید شده در دستورالعمل) از تاریخ ۱۴/ ۰۱/ ۱۴۰۱ به صورت حضوری برگزار میگردد.
لذا ضروری است کلیه دانشجویان محترم نسبت به اجرای مفاد دستورالعمل زیر دقت لازم را عنایت فرمایند.
موارد عمومی و بهداشتی:
•    کلیه دانشجویان، اساتید و کارکنان مکلف به رعایت و توصیه اصول بهداشتی به دیگران هستند.
•    دانشجویانی که دو دوز واکسن نزده باشند مجاز به شرکت در کلاسها نیستند و غیبت آنها غیرموجه تلقی می شود.
•    دانشجویانی که دوز سوم واکسن را نزده اند تا پایان فروردین مهلت دارند در مراکز واکسیناسیون وزارت بهداشت نسبت به تکمیل برنامه واکسیناسیون خود اقدام کنند.
•    پذیرش دانشجویان در خوابگاهها منوط به گواهی سه دوز واکسن است.
•    افراد علامتدار مظنون به کرونا موظف هستند هر چه سریعتر نسبت به ارائه  تست منفی کرونا اقدام نمایند.
•    کلیه افراد در فضاهای آموزشی باید از ماسک  استفاده کنند و زمانی که فاصله افراد کمتر از یک و نیم متر و طولانیتر از ۱۵ دقیقه است بهتر است از دو ماسک سه لایه استفاده شود.
•    در صورت ابتلا، با ارائه مدرک پزشکی  حداقل ۷ روز قرنطینه خانگی رعایت و تا دو هفته پس از شروع علایم دو ماسک استفاده شود تا امکان انتقال به سایرین به حداقل برسد .
•    به همراه داشتن کارت دانشجویی یا پرینت انتخاب واحد برای ورود به دانشگاه الزامی می باشد.

موارد آموزشی:
•    از تاریخ ۱۲/ ۰۱/ ۱۴۰۱ مکان برگزاری کلیه کلاسها (ساختمان و شماره کلاس) در سامانه آموزشیار قابل دسترس می باشد. خواهشمند است دانشجویان گرامی پس از تاریخ مذکور با بررسی برنامه درسی در پرینت انتخاب واحد نسبت به مکان برگزاری کلاسها اطلاع کسب نمایند.
توجه بفرمایید که در سامانه آموزشیار، منوی «مشاهده آخرین وضعیت ثبت‌نام» زیر جدول لیست دروس اخذ شده، دکمه‌ «چاپ برگه‌ی انتخاب واحد» برای تمام دانشجویان فعال شده است که با انتخاب این دکمه، برگه‌ی انتخاب واحد ترم جاری باز می‌شود.

🔹در این برگه، مواردی نظیر دروس اخد شده در انتخاب واحد و حذف و اضافه، زمان برگزاری کلاس، زمان امتحان، مکان برگزاری کلاس (برای کلاس‌های حضوری)، تراز مالی، بدهی‌ها و پرداختی‌ها و کسورات و... قابل مشاهده است.
•    دروس عمومی و دروسی که در روزهای جمعه و شنبه تعریف شده و فاقد شماره کلاس هستند تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی برگزار میگردد.
•    بخش مدیریت یادگیری (LMS) در سامانه وادانا صرفا جهت بارگذاری منابع درسی و طرح درس تا اطلاع ثانوی همچنان فعال خواهد بود.
•    حضور و غیاب دانشجویان از روز یکشنبه ۱۴/ ۰۱/ ۱۴۰۱ توسط اساتید گرامی ثبت می گردد و در صورت داشتن غیبت غیر موجه بیش از سقف مجاز، لازم است اساتید گرامی نسبت به حذف دانشجویان اقدام نمایند.

با تشکر
هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، واحد پردیس

گروه خبر: اطلاعیه ها
  • دستور العمل نحوه برگزاری کلاس ها به صورت حضوری (دانشجویان)