شنبه 11 تیر 1401

تاریخ: 25 اسفند 1400 10:33 نظرات: 0 بازدید: 423 مرتبه
برگزاری جشن های اعیاد شعبان در واحد پردیس

انَا خاتَمُ الاْوْصِیاءِ، بی یَدْفَعُ الْبَلاءُ عَنْ اهْلی وَ شیعَتی.
من آخرین وصیّ پیغمبر خدا هستم به وسیله من بلاها و فتنه ها از آشنایان و شیعیانم دفع و برطرف خواهد شد.
دعوات راوندی: ص ۲۰۷، ح ۵۶۳.                                                                                                                                     بمناسبت اعیاد ماه مبارک شعبان بویژه عید بزرگ نیمه شعبان با حضور ریاست محترم واحد جناب دکتر افشاری، حجه الاسلام خانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اعضاء هیئت رئیسه و کارکنان واحد مراسم جشن پایان سال برگزار گردید. در این جلسه حجه الاسلام خانی و حجه الاسلام نائب زاده به کالبدشکافی مسئله مهدویت و اهمیت توجه به آن پرداختند و مراسم با مولودی و پذدیرایی ویژه ادامه یافت. علاوه بر این از ابتدای ماه مبارک شعبان آزین بندی در سطح واحد و ایجاد ایستگاه فرهنگی- تبلیغی(با همت بسیج دانشجویی و هماهنگی سرپرست فرهنگی-د انشجویی) بمنظور پاسخ به شبهات دانشجویان پیرامون مهدویت با حضور حجه الاسلام نائب زاده امام جماعت واحد برقرار بود.

• برگزاری جشن های اعیاد شعبان در واحد پردیس