تاریخ: 02 آذر 1400 00:00 نظرات: 0 بازدید: 608 مرتبه
درخشش نام عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان

درخشش نام عضو هیات علمی دانشگاه  آزاد اسلامی واحد پردیس در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان

در اخرین ارزیابی پایگاه استنادی اسکوپوس توسط محققان دانشگاه استنفورد كه در 19 اكتبر 2021 منتشر شده است، دکتر مهدی علی احیایی عضو هيأت علمي و دانشیار گروه مهندسي مكانيك دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس از بين ۱۹۰ هزار و ۶۳ پژوهشگر در ۲۲ حوزه علمی و ۱۷۶ حوزه تخصصی در فهرست دانشمندان دو درصد برتر و نويسندگان پر استناد جهان قرار گرفت.

ارزیابی و انتخاب این محققان بر اساس شاخص کامپوزیت C و معیارهای شش‌گانه:

Total citation-

H-index-

Coauthorship-adjusted H-index-

Total citation to single authored papers-

Total citation to single+first authored papers-

Total citation to single+first+last authored papers -

بوده است.

پایگاه اسکوپوس (Scopus) وابسته به ناشر الزویر (Elsevier)، بزرگ‌ترین پایگاه نمایه‌های استنادی جهان و ابزار مناسبی برای پژوهشگران حوزه‌های مختلف جهت دستيابي به مقالات و كتب معتبر و همچنين بررسي اطلاعات مربوط به استنادات آنها مي¬باشد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس اين مهم را به جناب آقای دکتر مهدی علی احیایی، و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی تبریک عرض نموده و موفقیت و سربلندی روزافزون ايشان را از درگاه ایزد منان مسئلت می‌نماید.

گروه خبر: دستاوردها
  • درخشش نام عضو هیات علمی دانشگاه  آزاد اسلامی واحد پردیس در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان