واحد فن آور، نوآور و کارآفرین

اخبار دانشگاه

• جزییات خبر / اخبار دانشگاه
  • 16 بهمن 1399
  • مراسم ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و تجلیل از بانوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس همزمان با گرامی داشت ایام الله دهه مبارکه فجر در این واحددانشگاهی برگزار گردید.

در این مراسم که ابتدا با حضور بانوان عضو هیات علمی واحد و کارمندان خواهر در سالن کنفرانس دفتر ریاست با قرائت قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز گردیده بود دکتر حسین عباسپور ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه سلام الله و گرامی داشت شهدای انقلاب اسلامی به تبیین نقش زنان در پیشبرد اهداف علمی جامعه پرداختند. همچنین دکتر فرشته حبیب ریاست سابق دانشگاه پردیس که میهمان این مراسم بود به تقدیر از بانوان پرداخته و نکاتی را در خصوص شخصیت فاطمه زهرا سلام الله بیان داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین حسین خانی معاونت نهاد نمایندگی رهبری در واحد پردیس ضمن تبیین تحول بنیادین انقلاب اسلامی ایران در جامعه جهانی بیان داشت ،انقلاب ما در حقیقت خروج از ولایت طاغوت به سمت ولایت الله بود که پس از ۱۴ قرن در سطح وسیع یک کشور تحقق یافت. ایشان همچنین ضمن بیان عظمت شخصیت زن افزود حضور و نقش آفرینی زن در جامعه هیچ گاه نباید موجب کاستن از عظمت مادری و حضور  وی در منزل گردد.
این مراسم که مزین به کلیپ هایی پیرامون شخصیت زن در کلام رهبری بود با اعطای هدیه توسط ریاست واحد و بسته ی فرهنگی که به همت بسیج دانشجویی تهیه گردیده بود  پایان یافت.
همچنین مراسم ویژه ی کارمندان این دانشگاه نیز پس از اقامه ی نماز ظهر و عصر و سخنرانی حجه الاسلام مولایی در نماز خانه واحد برگزار گشت.
در پایان این مراسم علاوه بر اهدای بسته ی فرهنگی به کارمندان گرامی از همه عزیزان بر سفره کرامت فاطمی پذیرایی ناهار به عمل آمد .